BOVAG biedt zekerheid
Als lid van BOVAG voldoen wij aan strenge kwaliteitseisen die ieder jaar opnieuw gecontroleerd worden. Daardoor zijn wij een betrouwbaar bedrijf dat op deskundige wijze ons werk doet. Bovendien verbinden wij ons aan het verlenen van de standaard BOVAG-garantie, zodat u als consument te allen tijde terug kan vallen op ons BOVAG-bedrijf. BOVAG biedt zekerheid, want in de loop der jaren is BOVAG uitgegroeid tot een breed geaccepteerd kwaliteitskeurmerk.

Over BOVAG

BOVAG is een brancheorganisatie van ruim 11.000 ondernemers die zich met mobiliteit bezighouden. BOVAG is een platform, nieuws-, voorlichtings- en informatiecentrum. BOVAG lobbyt, adviseert en organiseert kwaliteitszorg. Daarnaast is BOVAG een werkgeversorganisatie die zich bezighoudt met arbeidsvoorwaardenbeleid, arbeidsvoorziening, arbeidsomstandigheden en onderwijs. Bovendien zorgt BOVAG als netwerkorganisatie voor inkoopbundeling. Kortom, BOVAG biedt op een breed front een grote meerwaarde voor BOVAG aangesloten bedrijven en dat is gunstig voor u.

Tevens zijn wij aangesloten bij de Nationale autopas. Zodat alle occasions zijn voorzien van correcte kilometerstanden. Onze occasions worden eerst zorgvuldig nagekeken voordat ze de verkoop ingaan.

Al onze occasions worden standaard afgeleverd met een nieuwe apk en een onderhoudsbeurt.

Full service pakket: (mits aangeboden)
Nieuwe apk
Onderhoudsbeurt volgens schema
Poetsbeurt
1 Jaar Bovag garantie
Brandstof

De kosten hiervan zijn €590,-

Heeft u vragen, wilt u informatie of een afspraak maken? Neem dan contact met ons op of kom bij ons langs.